Alla inlägg den 2 augusti 2008

Av Carola - 2 augusti 2008 12:23

Har nyss kommit hem från stan, har varit o kikat på en lägenhet!.. Nästan mitt i stan, strax bakom teatern. Något sliten och kanske inte så där jättemodern. Badrummet var nyrustat men litet. Köket var litet med en hiskeligt ful tapet..ska tydligen vara modern, men jag såg bara svart o en massa blommor... inte snyggt i ett så litet kök..det såg ju bara mindre ut tack vare den mörka färgen. en aning klent med skåp i köket o bara några få garderober i lägenheten, men ändå var den mysig, vardagsrummet var stort o gick i vinkel så det skulle gå lätt att ha sängen där inne. Det är ju bara en trea och mina troll behöver ju varsitt rum. Bor ju redan nu i vardagsrummet så det är inget som stör mig egentligen.

Skulle ta en kvart att gå till jobbet därifrån o T och Z skulle åxå bara ha ca 15 minuters promenad till sina skolor därifrån. T börjar ju fordon i höst o Z ska ju upp i sexan. Inne i stan är 6:e klass uppflyttad till högstadiet så det bästa är ju om hon byter i höst..vet ju hur det är att komma in ny mitt i en termin..klassen är ju redan sammansvetsad då.


På måndag ska jag ringa o tala om ifall jag vill ha lägenheten...o intresserad är jag. Nu åsterstår bara att se om hyresvärden godkänner mig. Min ekonomi gick ju i botten när jag blev sjukskriven så jag har ju tyvärr en del skulder, men nu har jag börjat betala av på dem sedan jag börjat jobba igen. HÅLL TUMMARNA:::SNÄLLA!!!!!!..


Ska ta bussen in till stan nu igen. R ska hjälpa sin äldste son T att flytta o min hjälp behövs.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen

Bloggar jag läser

Andra favoritlänkar

Skriv gärna en liten rad

RSS

Besöksstatistik

Skytten

nedräkning till Julafton


Ovido - Quiz & Flashcards