Senaste inläggen

Av Carola - 7 maj 2013 19:46

Jodå så att...... det var tomt i skallen....o halspulsådern är helt ok den också... det var ju iaf betryggande. 

 

Men levt med livet som insats har jag gjort sen sist iaf.... var ute o åkte hoj med gubben min i helgen... fy för den lede!... Har ju inte suttit på en motorcykel på övr 20 år...det tar tid att vänja sig...men jag gjorde det! Vill liksom bara åka mera jag!!!

 

 

 

men nu dröjer det minst en vecka tills nästa gång.! Det är ju "barnvecka" så hjärtat mitt är hemma hos sig med sin dotter.

 

Det blev så tomt när han åkte i söndags...hur är det möjligt?! Längtar sjukt mycket efter honom så fort han åkt hem..men vi har trots det hunnit träffats två gånger sen i söndags...små korta "dejter" när han kommit förbi jobbet bara för att så där... :) sånt gör mig glad ända in i hjärteroten... jupp.... jag är kär jag....det står jag för!

 

och nånstans där tror jag det är besvarat också....*L*

ANNONS
Av Carola - 8 april 2013 19:03

Usch nu har det varit mycket på gång en längre tid. Stressigt på jobbet och mycket som händer privat. Jobbet tar väldigt väldigt mycket av min energi nu. Ibland önskar jag att jag kunde klona mig själv. HINNER inte!!! Det blir svårt när man ska försöka vara på fyra ibland fem ställen samtidigt. 

 

Följden av det hela är att jag är sönderstressad! till MAX!

 

Det är tur att jag har "gubben". Han får mig lugn. Han får mig att koppla bort allt som är jobbigt. Är det möjligt att man kan känna så här starkt efter så kort tid? Vet inte jag... men lycklig är jag  i alla fall. Väldigt mycket så. 

 

Provade munderingen....eller iaf stövlar och byxor...... mc-munderingen alltså.... o eftersom de satt som ett smäck så finns det ingen som helst chans att jag kan backa ur.....;) 

 

Var iväg på skallröntgen idag...hua.....fick kontrastvätska insprutad i armvecket...men FY för den lede vad obehagligt det var.

 

För första gången i mitt liv hoppas jag att det är tvärtomt där inne ( i skallen alltså) blir ju orolig när jag haft sån knepig huvudvärk o synbortfall sista tiden.. på fredag är det dags för ultraljud av halspulsådern och hjärtat.... snart har de väl gått igenom hela kroppen utan att hitta ett enda fel..proverna är helt ok.. ändå mår jag som jag gör.... som sagt....jag tror det är stressen som gör det...

ANNONS
Av Carola - 23 mars 2013 15:44

Ser att det iaf är GANSKA många som "smyger" in o läser på bloggen...det skulle ju, tycker jag , vara kul om DU lämnade ett litet meddelande någongång ibland..;) sånt gläder en "vilsen" men lycklig själ ibland...

 

Nä vilsen är jag inte...är nog ganska på det klara med var jag befinner mig och vad jag vill ha av framtiden..sen om det blir så som jag innerst inne hoppas på det får som sagt framtiden utvisa...jag vet vad jag vill just nu iaf. Det vill säga....behålla den här känslan så länge det är möjligt...

 

Ett litet orosmoln har visserligen smygit sig in....ska iväg o ta ultraljud på hjärtat....och hjärnröntgen..(lär väl inte vara mye aktivitet där inte).... har haft märkliga synbortfall på höger öga..eller iaf märkliga ljusfenomen som visat sig två gånger nu... känns oroväckande....de vill kolla så det inte finns några småproppar som spökar...

 

Sen finns det ett annat orosmoln...eller mer irritationsmoment.... om man nu har fått veta att intresset INTE finns...varför är man då så ihärdig med att ringa..sms:a... o hänger på "pulkaturer" med barnen......nä..det övergår lite mitt förstånd...eller så har man kanske inte varit tydlig nog från annat håll..... 

 

själv skulle jag bli förbannad och säga vederbörande att hörrö...jag är upptagen(eller vad man nu anser sig vara)..men det är jag det...

 

 

Av Carola - 19 mars 2013 20:53

Men det är då själva f-n...... förkyld och feber IGEN!... Det tar ett par veckor sedan tar det om.... börjar bli rejält less nu!

 


Känns inte som jag når fram riktigt.... stäng mig inte ute.... jag vill finnas där för dig. Du KAN luta dig mot mig. Du har mitt stöd. Släpp in mig. 

 

Rädd är även jag...men jag vågar i allafall... man måste våga för att vinna någonting. Och jag vet idag vad jag vill....vill du samma sak? 

Av Carola - 10 mars 2013 10:12

Vet inte vad 17 det är för fel men så fort jag ska in på bloggen via datorn så går det så segt. Blir galen snart.

För övrigt mår jag bra... Iaf på det privata planet. Kan nog säga att jag är lycklig. Får man så där utan anledning fina presenter "inkastade" på jobbet så tar hjärtat ett extra skutt ;)

 Tack C

Av Carola - 14 februari 2013 19:35

Har tagit det lugnt i veckan...jobbat visserligen men sett till att inte ta ut mig för mycket. Har axlar som jag mer än gärna skulle vilja byta ut just nu...reservdelar...finns det på nån gammal skrotgård?

 

Ta det lugnt ska man göra...inte forcera o stressa fram..gör man det kan mycket bara gå fel....och det vill man inte... inte jag iaf.... har stressat förr.....och det har inte slutat bra..särskilt när det finns så mycket att vara rädd om....så mycket att ta hänsyn till..andra människor runt omkring..som behöver tid att vänja sig vid allt som är nytt... då måste man ta det lite easy.

 

Visst,....glädjen...känslan....lusten...finns där..men man måste behärska sig lite o ta ,kanske inte EN timme i taget, men iaf ta det lite lugnt...förhoppningar finns..självklart...men man kan aldrig veta hur morgondagen ser ut..saker o ting kan ju ändras i en nanosekund utan att man kanske vill det. 

 

Viljan finns...att det ska vara bestående...men man vet aldrig...det kanske inte funkar av olika anledningar..kanske finns det där lilla lilla som gör att det inte känns riktigt riktigt bra...kanske är inte visionerna de samma..även om olikheter ibland kan vara bra..vad vet jag...

 

Huvudsakern är väl ändå att man någonstans har ett hopp o att man där tänker lite lika sen hur lång tid det tar är oväsentligt..om det tar ett halvår...ett år...två år...det kommer en dag när man bestämmer sig för hur man egentligen vill ha det...då får man ta ställning till det DÅ... just nu vill jag bara njuta så mycket jag kan...NÄR jag kan...få känna glädjen...ha roligt..skratta...när man får chansen..tiden får visa vad som sker... just nu känns det i alla fall bra...och det vill jag att det fortsätter att göra....gillar känslan liksom...;)

Av Carola - 12 februari 2013 18:13

Känns som om jag blivit överkörd av en ångvält....suttit med vetekudden på axlarna flera dagar i rad nu...men släpper gör det inte..det är då själva f-n att man inte ska kunna leva ett normalt liv utan att kroppen börjar strejka!..Ruskigt less på det nu. 

 

Men för övrigt mår jag bra.....riktigt ordentligt extremt bra...*L*...ovanlig känsla men behåller den mer än gärna.

 

Idag är tankarna visserligen lite splittrade...minns en vän alldeles extra mycket idag...idag är det hans födelsedag...för ett år sedan fikade vi tillsammans...på hans 50 års dag..... nu är han borta...men fortfarande kvar i våra hjärtan...

 

 

 


Du är så saknad fina fina vännen. Vår vänskap var speciell...så nära ...så varm. Tänker på dig extra mycket idag.

 

vila i frid vännen min.   

Av Carola - 6 februari 2013 18:23

Sitter hemma i dunderförkylning...IGEN.... det börjar bli ganska retsamt. Hann ju inte jobba mer än en vecka så var den tillbaka igen. Men trots allt elände med feber o envis hosta så mår jag så där oförskämt BRA!

 

Visst...det finns saker som ger lite smolk i glädjebägaren men i det stora hela mår jag bra.. de där små små sakerna som smyger sig in i vardagen...samtalen som får mitt hjärta att le...de där skämten i telefonen som får mig att brista ut i asgarv...

 

Ja de där roliga stunderna som gör vardagen lite lättare. Det gör mig riktigt riktigt glad.

 

Även om jag inte vet hur det ser ut om en vecka..eller ens i morgon... men just NU mår jag alldeles utmärkt. Jag vågar nog påstå att jag känner mig lyckligt lottad.

 

Det är en känsla jag inte är van vid...försöker att inte tänka på Newtons law... den där om att inte vara för glad..för snart kommer det något som raserar glädjen igen... nä...den känslan skakar jag av mig...försöker i allafall..

 

Sen att jag har fått jobba hemifrån trots att arbetstelefonen är avstängd...ja..det är inte mycket att göra åt saken... tyvärr är det ju några som har mitt privata nummer....o jag försöker guida o leda jobbet så gott jag kan...men jag gör det efter min ork och förmåga nu när jag inte är pigg..för tydligen kan inte några tänka själva... men men... det får vara som det är ändå... jag svarar om och NÄR jag orkar.

 

Inväntar junior som för tredje gången idag lovat att sätta upp hyllan i köket... hade satt upp den själv om orken fanns....skulle ju vara önskvärt om mina två juveler kunde hålla sig hemma iaf liiiiite så jag fick lite hjälp nu när jag nära nog är svimfärdig o däckad i feber... men man kan inte få allt...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014
>>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen

Bloggar jag läser

Andra favoritlänkar

Skriv gärna en liten rad

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Skrothandlarnsdotter med Blogkeen
Följ Skrothandlarnsdotter med Bloglovin'

Skytten

nedräkning till Julafton


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se