Direktlänk till inlägg 17 augusti 2012

Underbara älskade stuga

Av Carola - 17 augusti 2012 09:00

Det blev tre underbara dagar ute i sommarstugan. Visserligen städade jag så länge det var ljust ute, stugan har ju stått orörd i tre år så det var mycket som skulle dammsugas,skuras OCH möbleras om. Det stod grejer precis ÖVERALLT!. Men jag o Skrutt verkligen njöt av tystnaden. Jag satt ute på bron så fort jag fick tillfälle, njöt av mitt kokkaffe o vindens sus mellan trädkronorna. Fullkomlig tystnad. Njutning för själen.

 

 

Stugan sett ifrån vägen.

 

 

Skrutt njöt hon åxå

 

 

Avslutade första kvällen o städningen med ett glas rött från flaskan som min käre far kom upp med.

 

 

 

 

Visserligen blev jag störd några gånger av sms som tyvärr kom fram trots att jag inte ville. Vissa ger helt enkelt inte upp...hur mycket man än säger ifrån.

 

Men bortsett från det så njöt jag. Tog cykeln ner till byn och till kyrkogården, där mina älskade farföräldrar ligger begravda. Det skär i hjärtat av att se deras namn på gravstenen. De var ju mina "föräldrar", det var hos dem jag växte upp (iaf hela somrar, alla jullov,påsklov o helger) det var de som gav mig trygghet o kärlek när jag var liten. Flyttade till o med hem till dem när jag var 16 år och bodde där tills det var dax för mig att stå på egna ben. De har ju alltid funnits där.

 

 

Min älskade farfar Harald dog för snart 15 år sedan.

 

 

Och min fina underbara farmor Sanna dog för 5 år sedan.

 

Än idag kan jag lyfta luren för att ringa till farmor, tills jag kommer på att hon är borta o jag sakta lägger på luren igen. Usch den saknaden.

 

Nåväl.. det blev tre helt underbara dagar i tystnad. modemet fungerade inte där ute, men facebooka via mobilen gick bra så helt isolerad var jag inte.. men ingen tv. Bara jag, min hund o mina böcker.

 

På måndagen började jag jobba igen... rätt in i lejonkulan..ingen rast, ingen ro. Men det var skönt att vara tillbaka på jobbet.

 

Men nu sitter jag här hemma, efter två veckors jobb blev jag tvärförkyld, har legat o kurerat mig en vecka nu. Och jag kan ärligt säga...jag är fruktansvärt less på mina terracottafärgade tapeter i sovrummet...hua!

 

Nyss kommit hem från provtagning...lekt nåldyna en timme..jösses vad blod de tappade på mig.. men förhoppningsvis får jag reda på vad det är som felar.. är ju ständigt o jämt förkyld.. känner mig aldrig riktigt pigg. 

 

Två dagar ledigt framför mig..sen är det ny arbetsvecka...skönt....klättrar på väggarna snart.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carola - 21 december 2014 10:36

Nu flyttar jag...     Vill du följa med så följ med HIT    Kommer kika in här lite titt som tätt o kanske fylla på med lite smått o gott men min vardag delar jag alltså ovan.  ...

Av Carola - 16 november 2014 21:19

Funderar på om jag skulle byta bloggportal.   Men jag vet inte än. Har ju använt bloggplatsen så väldigt länge.   Men är ändå inte riktigt nöjd med den.    Kanske ska byta nich helt . Känns som om den här bloggen o det här namnet gjort s...

Av Carola - 15 november 2014 08:55

    Att försöka förändra en annan människa       för att denne inte passar in i ens mallar.        Att lyssna på skitsnack     istället för att bilda sin egen uppfattning.      Att berätta saker för ngn som ngn annan ...

Av Carola - 21 oktober 2014 20:25

Äntligen är hösten här. Vi går mot en ny vår, ett nytt år.    Ska bli så skönt att få lämna 2014 bakom mig. Första halvan av året iaf. Bara tårar o elände.   Att andra halvan av året har blivit den absolut lyckligaste tiden i mitt liv trodde ...

Av Carola - 19 augusti 2014 22:11


Är så lycklig nu att jag inte finner ord till det! Allt faller på plats.   Tänk så mycket tid man slösat bort istället för att finna lyckan.   Har funnit kärleken..en sann o äkta kärlek.   Det är så skönt att ha någon vid min sida som upp...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen

Bloggar jag läser

Andra favoritlänkar

Skriv gärna en liten rad

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Skytten

nedräkning till Julafton


Ovido - Quiz & Flashcards