Direktlänk till inlägg 5 november 2008
Kunde väl inte riktigt slita mig från datorn riktigt än..tänkte bara tipsa om maten vi åt igår. Receptet har jag nog hittat i någon kokbok för längesen för den här maträtten brukar jag göra ofta..fisk brukar inte vara barns favoriter men den här fisken älskar mina ungar..
I grundreceptet ska det vara torsk men jag använder Alaska pollock
2 paket alaska pollock i portionsbitar (ca 5 bitar)
1 purjo
1 grön paprika
2 tomater
vitpeppar
salt
2 vitlöksklyftor
margarin
1 "tub" persiljesmör
Ugnsvärme: 250*
Smält margarinet i en form i ugnen (formen ska vara ca 30X40)
Hacka och strimla purjon
Skiva tomaterna
Skiva paprikan
Lägg grönsaksblandingen ovanpå det smälta matfettet,
krydda med vitpeppar och salt (efter smak o tycke)
pressa vitlöken över.
Lägg ut fiskblocken ovanpå och klicka sedan ut persiljesmöret över fisken.
Täck alltihop med folie och ställ in i ugnen ca 20 minuter.(Tills fiskköttet är vitt)
Servera med ris till.
Nu flyttar jag... Vill du följa med så följ med HIT Kommer kika in här lite titt som tätt o kanske fylla på med lite smått o gott men min vardag delar jag alltså ovan. ...
Funderar på om jag skulle byta bloggportal. Men jag vet inte än. Har ju använt bloggplatsen så väldigt länge. Men är ändå inte riktigt nöjd med den. Kanske ska byta nich helt . Känns som om den här bloggen o det här namnet gjort s...
Att försöka förändra en annan människa för att denne inte passar in i ens mallar. Att lyssna på skitsnack istället för att bilda sin egen uppfattning. Att berätta saker för ngn som ngn annan ...
Äntligen är hösten här. Vi går mot en ny vår, ett nytt år. Ska bli så skönt att få lämna 2014 bakom mig. Första halvan av året iaf. Bara tårar o elände. Att andra halvan av året har blivit den absolut lyckligaste tiden i mitt liv trodde ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
|||
17 | 18 |
19 | 20 |
21 | 22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
30 |
|||
|