Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008
Det här receptet har jag använt mig av många gånger..alltid upsskattat.
Till kycklinglådan behöver du:
4 pers
1 grillad kyckling
1-2 gula lökar
1 burk skivade champinjoner
3 dl grädde + curry
bananer
Drag av skinnet från kycklingen, dela kycklingen i små bitar.
Hacka lök och svamp och bryn de tillsammans tills löken fått färg och det "knäpper" i svampen.
Lägg lök/svamp-blandningen i botten på en ugnsform..30X40 cm
Lägg kycklingbitarna ovanpå.
Vispa grädde blandat med curry (här brukar jag vräka i curry eftersom det är så gott). Grädden ska vara klickbar men inte alltför fast.
Klicka grädden över kycklingen så den täcks helt.
Skiva bananer och lägg dem i formen (gillar du varma bananer så gör som jag lägg i så många du vill)
Ställ in formen på mittenfalsen i ugnen.
175* tills bananerna fått färg
Servera med jasminris eller annat asiatiskt ris.
Detta ska vi äta i morgon..
idag bidde det bara en enkel pyttipanna..*L*
Nu flyttar jag... Vill du följa med så följ med HIT Kommer kika in här lite titt som tätt o kanske fylla på med lite smått o gott men min vardag delar jag alltså ovan. ...
Funderar på om jag skulle byta bloggportal. Men jag vet inte än. Har ju använt bloggplatsen så väldigt länge. Men är ändå inte riktigt nöjd med den. Kanske ska byta nich helt . Känns som om den här bloggen o det här namnet gjort s...
Att försöka förändra en annan människa för att denne inte passar in i ens mallar. Att lyssna på skitsnack istället för att bilda sin egen uppfattning. Att berätta saker för ngn som ngn annan ...
Äntligen är hösten här. Vi går mot en ny vår, ett nytt år. Ska bli så skönt att få lämna 2014 bakom mig. Första halvan av året iaf. Bara tårar o elände. Att andra halvan av året har blivit den absolut lyckligaste tiden i mitt liv trodde ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 | |||||
6 | 7 | 8 |
9 | 10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 | 15 | 16 |
17 | 18 |
19 |
|||
20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 |
26 |
|||
27 | 28 | 29 |
30 |
31 |
|||||
|