Alla inlägg under augusti 2008

Av Carola - 10 augusti 2008 12:48

Nä fy det har varit en tung helg.. tjafsiga barn som tjatar om pengar (z) som inte inser att jag inte skiter ut pengar.. hon fick 200 att ha att spendera på cityfesten, då går jäntan in på HM och köper foundation för 90 spänn!!! Får man skylla sig själv då??.. ja det får man... sen har det varit ett himla surande för att T minsann fick 500 på kontot.... ja men han har arbetat för sina pengar...hrm... det är lite för svårt för en tolvåring att förstå det tydligen.. nä... cityfest är inte poppis hos mig.. iaf inte tjatiga barn under cityfest... själv har jag inte ens varit in på festivalområdet iår...för första gången sedan de startade med festen för X antal år sedan. Har inte haft lust , råd eller ork heller för den delen.. jag o R och hans minsta junior tänkte åka ner igår (lördag) o kolla marknaden medans Nordman spelade (ett säkert knep om man vill slippa trängas med folk, alla är ändå vid scenen då), men han och junioren fick åka själva.. jag tog bussen hem..fick sån magvärk att det var mer eller mindra omöjligt attt gå upprätt..Z hade redan åkt hem, hon hade gjort stan med en kompis tidigare under dagen. T var nere på stan med sina polare så jag var ändå nödgad att åka hem till "skrutt" o "bebis"..

Efter sista vovvepromenaden (som i övrigt blev rekordkort) däckade jag i soffan. Pratade en kort stund med R sedan var det tack o hej för den dagen.. sov hela natten. från halv tio!!!..

Mår väl lite bättre idag, men har legat o vilat ändå.. är inte alls pigg idag.. måste försöka kurera mig så jag kan jobba i morgon..

Av Carola - 6 augusti 2008 18:03

Är inte pigg idag så det blir ett kort inlägg bara... ska snart krypa ner i soffan o vila.. Z mötte upp mig på stan efter jobbet hon ville åka hem eftersom hon inte heller mår så där tipp topp.. ligger o sover nu..

T messade, ville att JAg skulle ringa skrothandlarn och säga att jag behvöer hjälp av T hemma....nene... är man 17 år kan man säga till själv att man bara tänkt jobba i tre dagar.. hur skulle det se ut?.. Dags att bli vuxen nu grabben..men skrothandlarn själv ringde idag och sa att det bara blir jobb för T till i morgon. Å inget har jag hört om lyan än heller.... frustrerande att gå här o vänta... jag vill vill vill vill ha den lyan... men det ser mörkt ut ...

Av Carola - 5 augusti 2008 18:40

 Frustrerad.... de har inte ringt om lägenheten än....


Så det lutar väl åt att jag INTE får den eftersom det varit så tyst.. de kan väl iaf ringa o tala om vilket som..

Men kul på jobbet har det varit iaf.. J har så många ideér och det ser ut som om det kommer bli ännu bättre längre fram..spännande är det iallafall.

Åkte ner o tränade efter jobbet. Men det gick tungt.. förmodligen är det för att jag tränande utan "gubben" idag.. han jobbar ju från fyra till tio i kväll... det ÄR inte lika kul att träna ensam...även om det inte direkt var folktomt på gymmet, men man har ingen med som peppar en..då blir det trist. Ont i fötterna har jag.. har fasiken fått fotvårtor sen jag började på gymmet..hrm..vet inte om det beror på dålig städning eller om det brukar kunna bli så.. man kan ju inte direkt släpa med sig ett par flipp/floppar varje gång man ska in i duschen. Ont gör det oavsett.

Och tomt är det hemma åxå.. bara jag o djuren. T är ju fortfarande hos morfar och Z är inne i stan hos sin syster M. Så idag blev det faktiskt färdigmat.. in i micron 6 minuter...den pep nyss så det är väl dags för mig att gå och äta...*L'.... Ha det!..

Av Carola - 4 augusti 2008 19:28

Usch.. sitter o lyssnar på vädret med ett halvt öra.. bara regn i morgon åxå..och blåsigt.. som om det inte har räckt med det väder som varit idag..Inte allas trevligt att gå hem i motvind.. höll på att blåsa omkull.. och hundarna är inte alls förtjusta..

Av Carola - 4 augusti 2008 19:15

Det var riktigt kul att komma till jobbet idag, ny chef, nya arbetskamrater. Både J och E som tagit över stället. Kul med nya visioner! Äntligen händer det något på jobbet. J har så mycket planer på hur han ska göra om stället och göra det absolut bästa för barnen som kommer till oss och äter. Än så länge är det bara vi tre som jobbar där, men J ska anställa minst en till i köket. Gav honom tips på en kompis till mig, A, hon är ändå så less på sitt jobb och det skulle vara skitkul rent ut sagt om vi två fick jobba tillsammans.. de TVÅ musketörerna från förr..*L*..

Är nervös som 17 idag, ringde och tackade ja till lägenheten. Min käre far, skrothandlarn, har till o med ställt upp som borgen under första året, så det ska väl va f-n om jag inte skulle få den... men jag vågar inte hoppas än. Har blivit besviken förr..

Älskade kärbon min kom ut hit igår.. han var åxå nervig inför dagen.. första dagen på ny/gamla jobbet. Han jobabr till tio ikväll så jag lär väl inte höra något ifrån honom förrän då. Han kom hit o sov istället för hemma, hade väl svårt att koppla av.

Känns som jag är i nåt sorts lyckorus.. har väl aldrig längta så mycket till jobbet som jag gör idag.. hihi.. även om lokalerna är dem samma så känns det som om man är med om ngt nytt. Får ju vara med från början den här gången. Ser med spänning (och lite oro) fram till morgondagen.. 

Av Carola - 3 augusti 2008 19:27

Usch.. solen sover idag det måste den göra eftersom det bara regnar o regnar.. tråkigt e de.. sista dagen på semestern.. eller det var det väl egentligen i fredags.. nu är det ju "bara" helg.. Ett bättre avslut hade min ledighet kunna fått iaf.. tycker i alla fall jag.. så det så...hihi..

Z ringde från sin pappa, hon sover kvar en natt till. Det blev ju bara en natt den här helgen eftersom han kom hem från Ålandstrippen igår.

T åker till skrothandlarn i morgon.. ska för en gångs skull få jobba lite för sina slantar..hehehe

Åh.. har knappt kunnat sova något i natt.. bara legat o tänkt o hoppats på att jag får lägenheten, fastän kärbon försöker få mig att låta bli att tänka så mycket på det.. men det e svårt att låta bli.. själv är han spänd inför morgondagen.. han ska ju börja köra färdtjänst igen.. är så glad för hans skull, att det ser ut att lösa sig med jobb.


Känner mig inte pigg alls idag, har varit hängig hela helgen. Igår hjälpte vi som sagt kärbons äldste son T och hans lille son att flytta. Lille M är bara för härlig.. han mer eller mindre flög ner för trappen för att hjälpa farfar bära  leksaker upp på rummet..*L* allt annat var oviktigt.. bara M hade sina leksaker o sina polisbilar uppe i sitt rum.. jag fick äran att bära upp hans radiostyrda polisbil uppför trappen OM jag ställde den i hans rum.. inte pappas...

Kärbon var helt färdig igår kväll när vi kom hem, han hade ju hållit på med två flyttar i går.. dels en kompis och sedan T:s så det blev ett varsitt MAX-mål hemma i soffan sedan klev vi inte utanför dörren på hela kvällen.


Nä... nu blir det en kopp te och söndagstidningarna o deras bilagor..yes.. söndagar= bägge tidningarna o deras bilagor.. MIN dag.. min slappardag

Av Carola - 2 augusti 2008 12:23

Har nyss kommit hem från stan, har varit o kikat på en lägenhet!.. Nästan mitt i stan, strax bakom teatern. Något sliten och kanske inte så där jättemodern. Badrummet var nyrustat men litet. Köket var litet med en hiskeligt ful tapet..ska tydligen vara modern, men jag såg bara svart o en massa blommor... inte snyggt i ett så litet kök..det såg ju bara mindre ut tack vare den mörka färgen. en aning klent med skåp i köket o bara några få garderober i lägenheten, men ändå var den mysig, vardagsrummet var stort o gick i vinkel så det skulle gå lätt att ha sängen där inne. Det är ju bara en trea och mina troll behöver ju varsitt rum. Bor ju redan nu i vardagsrummet så det är inget som stör mig egentligen.

Skulle ta en kvart att gå till jobbet därifrån o T och Z skulle åxå bara ha ca 15 minuters promenad till sina skolor därifrån. T börjar ju fordon i höst o Z ska ju upp i sexan. Inne i stan är 6:e klass uppflyttad till högstadiet så det bästa är ju om hon byter i höst..vet ju hur det är att komma in ny mitt i en termin..klassen är ju redan sammansvetsad då.


På måndag ska jag ringa o tala om ifall jag vill ha lägenheten...o intresserad är jag. Nu åsterstår bara att se om hyresvärden godkänner mig. Min ekonomi gick ju i botten när jag blev sjukskriven så jag har ju tyvärr en del skulder, men nu har jag börjat betala av på dem sedan jag börjat jobba igen. HÅLL TUMMARNA:::SNÄLLA!!!!!!..


Ska ta bussen in till stan nu igen. R ska hjälpa sin äldste son T att flytta o min hjälp behövs.


Av Carola - 1 augusti 2008 12:23

Tog cykeln ner på affärn, känns som ett gympass..cykla i motvind på grusväg är INTE kul eller lätt..

Kom hem efter en halvtimme..T stod i duschen men Z var BORTA!...Hrm..skumt..utan att skriva en lapp..*L*.. men hon är väl bara i någon av grannhusen antar jag. Nu blir det kaffe och EXPRESSEN innan jag lyfter på dammsugarröret.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen

Bloggar jag läser

Andra favoritlänkar

Skriv gärna en liten rad

RSS

Besöksstatistik

Skytten

nedräkning till Julafton


Ovido - Quiz & Flashcards