Alla inlägg under juli 2008

Av Carola - 7 juli 2008 11:48

Fick ett mess av junior igår kväll.."E sover hos oss i natt, bara så du vet"....häum....så vitt jag vet har ingen frågat MIG?...Ha ha ha... jag skrev tillbaka att är det spring efter klockan 12 i natt åker ni ut båda två...Kan ju tillägga att junior kom hem ensam..det var väl inte lika roligt då när de inte fick droppa in mitt i natten så hon hade stannat hemma.. Var ju tvungen att ta ett snack med junior när han kom hem...förstår inte vad det är som får honom att tro att man kan göra som man vill här hemma när det inte funkar hos någon annan...nä nä.. sånt går inte hem hos mamma heller.. det förstod han nu..


Nu ligger han o trynar o sover på sitt rum, men jag ska nog gå in o slamra lite extra i hans rum..*fniss*.. det är väl ungefär så han brukar bete sig när jag försöker sova om nätterna...*L*..

Dottern åker iväg på kollo strax..klockan två far bussen..hon ringde redan igår o tjata om allt hon skulle ha med sig på kollo.Så nu är väskan packad..man skulle visserligen kunna tro att hon ska vara borta en månad så mycket som hon har packat ner..*L*..hon tog en cykeltur hem till sin pappa för en liten stund sedan och hämtade smink hon hade glömt där...*L*.. 12 år om en vecka o desperat efter sitt smink...oj oj oj.. var ska detta sluta..*L*..men det blir väl så när man har en storasyster på 16(på pappas sida) som man fullkomligen dyrkar..



Av Carola - 7 juli 2008 00:34

Ha!!..Nu kan jag åxå..*L*... Tack TROLLPACKAN för din hjälp!! Frågar man aldrig så får man aldrig veta..

Av Carola - 6 juli 2008 22:01

Så... nu var det dags igen... flickvännen som dumpade honom e tillbaka... usch.. mamma don´t like... men det är hans liv.. anledningen till att jag inte gillar henne riktigt är att jag inte riktigt litar på henne.. det känns i magen att hon inte är ngt att lita på.. och min mage brukar ha rätt..går ofta på magkänslan..men men... han måste få göra sina egna misstag..jag KAN ju ha fel åxå..

Av Carola - 6 juli 2008 19:05

Jag har semester...jag har semester...såg alla det?..att JAG HAR SEMESTER!!! Det var lite vemodigt att säga "hejdå" till "Scheriffen" i torsdags..vi ska ju inte jobba tillsammans mer.. han följer med gamla ägaren o jag stannar hos den nye.. men vi kommer väl hålla kontakten ändå..skönt att slippa överenergiska Pia iaf..*L*..var med särbon o körde ett pass ifredags.. mår betydligt bättre nu ..mådde väldigt bra när jag ställde mig på vågen hos honom i lördags åxå..*L*...56 kilo!! HA!.. Inte för att jag gått in för att gå ner i vikt,, men träning tycks ge resultat iaf..

Vi har tagit det lugnt i helgen. bara haft det så där gudomligt skönt utan störande element..ett minus dock att pengarna redan börjat tryta den här månaden,,det hade ju kunnat funnits lite mer pengar på kontot. Men har betalat det sista på resan så det får man väl räkna med. Vi var ute på våran söndagspromenad i gråmulet väder i morse..men det var nästan skönare att vara ute o gå i sånt väder än i gassande sol.

Man känner sig nyttig efter en timmes promenad. Men jäkla karl att dra upp en ur sängen så himla tidigt en söndag.. klockan nio har jag ju knappt öppnat ögonen ju.

I morgon åker snuttan på kollo.. hon håller väl mer eller mindre på att tjata sönder mig över kläder som MÅSTE packas med... men snälla rara.... du ska ju inte åka förrän två i morgon eftermiddag!!.. Kan jag iaf få landa lite när jag har varit borta hela helgen..o junior är jag väl inte så där jätteglad på just nu.. hade tre festisar i kylskåpet innan helgen, varav EN som snuttan skulleha med på bussen till kollot..alla har handruckit upp...."Jag trodde ju att jag fick ta" var svaret när jag frågade...men 17 åxå...man FRÅGAR väl före?!...det säger väl sig själv...är man tre stycken i familjen och det står TRE festisar i kylen....vad är det som säger att EN person ska ha alla tre!??..morr morr...


Är alla blivande 17-åringar på det viset??!!!


Av Carola - 2 juli 2008 20:13

Nej usch... idag gick det inte alls bra att träna.. känner mig yr.. men tvivlar på att det är förkylning som jag trodde först.. visst.. jag kände mig hängig i helgen.. men märker nu att yrseln kommer från nacken..har förbannad värk.. har varit lite mycket städning på jobbet.. bara två dagar kvar nu till stängning..massor att göra.

Har letat i vild förtvivlan efter en dataskiva med en massa foton på..hade tänkt lägga in bilder i datorn nu när jag äntligen fått ordning på den.. PANIK.. hittar den inte!!..Hittade bara en skiva med några kort på djuren...på min älskade Chicco...min lurvas...fy vad jag saknar honom.. det är bara lite över ett år sedan vi tog bort honom nu..han var ju med så länge..blir så "ledsen i ögat" o det värker i hjärtat när jag tänker på honom.. men jag vet ju ändå att jag fattade rätt beslut.. han var gammal o mådde inte alls bra.. men tomt är det.. även om jag har både "skrutt" o bebis..åsså kattskrälle då förstås..

Av Carola - 2 juli 2008 09:35

Vaknade sent sent idag.. så nu är det bråttom.. ska ner på gymmet efter jobbet, kanske blir jag kvar i stan över natten.. återstår att se... hörs ses o råkas...

Av Carola - 1 juli 2008 15:17

Blev kvar istan igår.. åkte visserligen hem en sväng efter jobbet. hundmaten tog ju slut efter frukost igår så jag blev tvungen att ta en sväng hemåt. Junior e hemma o passar vovvarna. Var ju tvungen att utfodra honom åxå..:).. även om han e duktig på att laga mat själv. Han var på sitt allra bästa humör igår.. hade fått intagningsbeskedet till gymnasiet...han kom in på tunga fordon!! Gud vad kul!! Är så glad för hans skull.. han får ju tyvärr börja ett år senare än de andra i hans årskull..betygen räckte inte riktigt till förra året så han har gått på IV (individuella programmet) ett år..tror faktiskt det var bra för honom inte bara "skolmässigt" utan även mognadsmässigt.. han är betydligt mer motivierad nu..fick åxå det stöd han behövde. Har varit lite si o så med stödet på högstadiet tyvärr.. men nu e han på G...

Jag o kärbon åkte hem till honom i stan runt fem. Han hade ju sin yngsta junior hemma åxå..eftersom han har diabetes så lär han ha sin mat på bestämda tider så det blev lite stressigt men vi hann iallafall.

Satt bara hemma under gårdagen (hos kärbon) skönt att bara koppla av.

Men det tog emot i morse...inte särskilt kul att ge sig iväg till jobbet när han får vara hemma..:(..men nästa vecka har jag också semester) fick förresten tag på nye chefen igår.. jag börjar den 4 augusti istället..skönt.. då blir det iaf inte så väldigt lång tid som jag är hemma i sommar.. ganska precis en månad.

Blev lite bortskämd med kaffe på sängen i morse... vet inte vad som tagit åt "gubben"..*L*..han tyckte väl synd om mig som skulle iväg o jobba.

Men trots att han bor ett stenkast från mitt jobb så var jag lite sen i morse... han bor väl för nära...*L*..

Fem barn o tre vuxna var det till lunch idag..ganska mycket "dödtid" att fixa med annnat som måste göras innan stänging.. har burit porslin o diskat allt som samlat damm i förråden.Det var en hel del..puh...

Blev bara till att fortsätta nu när jag kom hem..tvättstuga..igen..känns som jag inte gör annat..

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen

Bloggar jag läser

Andra favoritlänkar

Skriv gärna en liten rad

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Skytten

nedräkning till Julafton


Ovido - Quiz & Flashcards