Alla inlägg under juli 2008

Av Carola - 24 juli 2008 09:09

Jaha...så har man gjort det som förväntas av en...eller gjort rätt för sig kanske man ska säga..*L*..

Betalat räkningar..men usch så det svider..tänk om man ändå fick en betalningsfri månad..bara leva loppan för de små korvören man får in.. suck suck..

Nä... om man skulle ta o hoppa i kläderna kanske o ta ut hundarna på morgonturen..gubben åkte precis till jobbet..12 år och 17 år ligger fortfarande o sover..ärligt talat så gör faktiskt hundarna det åxå.. det är skönt när man inte har direkt morgonpigga hundar, jag får min stund för mig själv på morgon. Men nu är det nog dax. Ha en helt underbar solig dag alla bloggare!! För det ska jag!!


Jag har ju SEMESTER...hihihi..

Av Carola - 23 juli 2008 18:08

Aj aj aj.. nu har vi bränt oss rejält både jag och 12 år. Tog en promenad ner till havet o den härligt underbara sandstranden redan vid 11 i förmiddags. Badade och solade... men glömde ju solskyddsfaktor... slarviga mamma...

Brrrrr...kallt var det i vattnet men i kom jag iaf.. årets riktiga första dopp!!.  Klockan tre gav vi upp.. det var ju knökfullt på stranden och mer folk kom det..kände hur det började kurra i magen när strandgrannarna satt o smaskade på tonfisksallad... då var det bara att packa ihop våra pinaler o bege sig hemåt.. Duschade av oss allt saltvatten o sanden som krupit in överallt..tog en promenad med hundarna..men bara en kort en..det var alldeles för varmt för en långpromenad..

Kebab och pommes ute på "altan"..gottgottigottgott..*L*..ja hemmagjort så klart.. inget friterat här inte..

Nu ska jag bara njuta av en kopp kaffe ute på bron..har ju SEMESTER...hihi... jo då det har jag ju..!! Ska inte lyfta ett finger mer än nödvändigt..det bir ju så när man har SEMESTER!

Av Carola - 22 juli 2008 20:55

Jag o gubben var ner på gymmet runt halv fyra...usch.. det tog emot idag.. luften där inne var inte den bästa..varmt var det och knappt någon luftkonditionering..det hade ju varit önskvärt med mörka fönster så solen inte kommer in..

Nej.. det gick tungt..cyklade tio minuter..körde bröst,armar o biceps idag..men aj aj.. märks att jag nog druckit för lite vatten i den här värmen.. det snurra i skallen o segt gick det.. tog en promenad hem till kärbon.. han hade bilen hemma på parkeringen..cyklade till jobbet i morse på sin alldeles nyinköpta cykel..*L*.. hrm.. börjar bli lite "gubbvarning" på honom nu.. nu ska det tränas o sportas utan dess like.. hihihi.. han är ju livrädd att bli en soffliggande 50-åring som han själv uttrycker det...tänker inte "gubba" till sig.. jo jo.. börjar lukta lite 50-årskris... redan!.. det är ju iaf 3½ år kvar..

 17-år tog eftermiddagspasset med hundarna så nu är det min tur.. 12-år kom precis hem... hon har varit ute o badat hela dagen.. hur orkar ungar egentligen?!..Vara ute o härja hela dagarna o sedan härja lika mycket när de kommer hem..*L*... låter gör hon iallafall...MYCKET...

Ska lämna över datorn en stund till henne nu.. hon hade en del bilder att lägga in igen.. ibland är det jobbigt med bara en dator i huset..

Av Carola - 22 juli 2008 14:27

Vad tycker du om årets sommar?...rösta du med...till höger...----->

Av Carola - 22 juli 2008 10:53

Åh vad trist det är nu.... här har man 2 veckors SEMESTER kvar.. hade planerat att ta mig ner till stranden idag..bara ha en slappardag för en gångs skull..sola, bada o njuta innan jag åker in till stan o gymmet.. vaknade lite senare än vad jag tänkt...men det spelade egentligen ingen roll.. sol är det visserligen ute.. men bara 12 ´grader i skuggan. och ca 18 i solen.. har ingen större lust att gå ner o lägga mig på stranden då.

Gick upp och drack mitt kaffe, satt ute på bron med hundarna och njöt av tystnaden...tills grannens ungar stack ut sina huvuden..tycks vara legitimt att börja gapa o skrika så fort de ser att jag hämtat tidningen..åh.. ibland önksar jag att jag bodde i en koja i skogen..tänk att få vakna till fågelsång varje morgon..istället för tågbromsar och stora dumpers som ska in på sågen.. ska nog ta mig till paps o stugan snart..


Nog med gnäll nu.. drack mitt kaffe, rökte min morgoncigg, klappade på hundar som vaknat, gav dem frukost innan jag knatade in i duschen. Tog en varsin halvtimmes promenad med vovvarna när jag var klar i duschen. Snuttan-(12 år) vaknade, sa knappt godmorgon.. utan bara..får jag sitta vid datan?..Ja..godmorgon på dig med.*L* Junior (17 år) sover fortfarande..hörde hur han försiktigt tassade in i natt..vågade väl  inte annat..inte väcka den björn som sover..

Usch, känner mig trött o slö idag... ska lägga mig på soffan o läsa "Stieg Larssons" _Flickan som lekte med elden"..fasiken vad den är spännande.. har bara nåt enstaka kapitel kvar.. den sista boken hade jag ju tänkt spara till resan men jag tror nog (om jag känner mig själv) att jag kommer öppna den så fort jag läst klart bok nummer 2. Är inne i en läsperiod nu känner jag.

Av Carola - 21 juli 2008 23:52

Men blev jag nå förbannad då när jag kom hem från köpcentrum.. för det första.. blev jag dygnsur av regnet som öste ner över mig o snuttan när vi klev av bussen..mötte junior uppe på bron..vi stod under paraplyet o pratade 5 minuter..jodå.. han hade nyligen varit ut med hundarna.. hann precis in innan det började regna.. var på väg till flickvännen nu..nej han skulle inte äta.. hade nyss ätit frukost...kl fyra på eftermiddan!!! Hur som helst.. går hemåt..nerför backen..viker av in på vägen..tittar upp på vår bro framför ytterdörren...där står BEBIS!!... ute!...Jag skyndade mig upp på bron..släppte in den där stackars hunden och ringer skitförbannad till junior... hur i h-e kan man missa en hel rottweiler ute på bron?!!!..Bron är ju så liten att man knappt får plats att vända sig...(har visserligen ett litet bord o två stolar plus en korgstol står där... men tro mig.. man märker om man inte är ensam på bron.!..Det var ju en himla tur att jag kom hem när jag kom hem.. tänk om vi blivit kvar i stan ett par timmar till...då hade den stackarn fått stå ensam ute i regnet..visserligen har vi tak över bron o grind så hon hade inte kunnat kommit ut..men iaf!!!...Han hade ingen förklaring...inget han sagt skulle ha förändrat något iaf.. jag var skitförbannad!... och har nog inte lugnat ner mig än... är man så där disträ i tankarna ska man nog vara hemma o vila istället för att ränna nere på "byn"..hrm...är glad att lillebror kommer vara här när jag o kärbon åker till Turkiet , vågar inte lämna junior själv en vecka om han missar en hel hund..att man kan missa katten ibland är en sak.. hon är ju minimini och snabb på att försvinna.. men hon är katt o gillar att vara ute.. nej usch.. blir upprörd bara jag tänker på det... nu ska jag krama vovvarna sen är det godnatt.


Av Carola - 21 juli 2008 23:45

Det bidde en kamera till fröken iaf.. en liten rosa sak från ONOFF... så nu har hon varit ute o knäppt en massa bilder hela dagen... men ledsen blev jag istället när jag kom hem... hade köpt nya batterier till min gamla trotjänare.. min slitna lilla digitalkamera... skulle för en gångs skull lägga in bilderna på datorn... kort från förra somamren, från i julas och från senaste skolavslutningen.... satte i batterierna i godan ro.. men kamera-helsiket var tvärsvart!... inte ett pip.. inte ett kort... bara svart display... öppnade batteriluckan.. batteierna var heta som ett ägg på en varm motorhuv..kontrollerade..jodå.. de satt åt rätt håll.. satte i nya batterier..ännu en gång... NEJ.. funkade inte iallafall... gav upp..frustrerad irriterad...blir väl jag som får köpa en ny kamera nästa gång då... men får väl fram tills dess beundra snuttans underbara söta rosa lilla kamera....

Av Carola - 20 juli 2008 21:24

jo jo.. det finns go mat här i byn åxå..*L*.. ska inte vara så kritiserande..vi var till restaurangen vid folkets hus... där serveras både husmanskost, a la carte o kinamat!!.. på ett o samma ställe.. beställde en "fyra små rätter"...enkelspårigt...ja jag vet...*L*.. men himmelskt gott var det.. o billigt...95 kr bara..


Snuttan har fått en massa pengar i present.. junior åxå.. nu har hon iaf bestämt sig för att köpa en digitalkamera.. hon hade tänkt köpa en ny mobil först men som hon själv säger så fungerar den fortfarande bra, hon hade bara tänkt byta pga att kameran till mobilen är dålig...känns som lite bättre investering att köpa en kamera istället... såg att SIBA hade en bra kamera till billig pennig på rean som startar i morgon.. ordinariepris 990.. i morgon är den nedsatt till 495.. vi får se vad det blir.. har ju en massa andra butiker vid "köpis" som har minst lika bra kameror i sitt utbud.. ONOFF och ELGIGANTEN bara för att nämna några..


Junior ska väl "spara" sina pengar... hehe...ironi... de pengarna går väl till snus, cigg, hamburgare..etc etc.. men nästa vecka åker han till morfar och jobbar lite.. så att han iaf har lite pengar till CITYFESTEN det kan ju behövas.. för studiebidraget frå han ju inte förrän i slutet av september när han börjat skolan igen.


Usch.. har ätit så mycket prinsesstårta nu att magen står rätt ut..iaf känns det så... det blir några extra varv runt byn i morgon eller extra hårt pass nere på gymmet.


Nu är det snart kväller... ska nog stänga av burken för idag... hörs i morgon... nattinatt



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen

Bloggar jag läser

Andra favoritlänkar

Skriv gärna en liten rad

RSS

Besöksstatistik

Skytten

nedräkning till Julafton


Skapa flashcards