Alla inlägg under juni 2008

Av Carola - 10 juni 2008 00:18

Det har då inte hänt mycket idag.. slutade tidigt åkte hem o slängde i tvätt.. bakade bullar till skolavslutningen...lyssnat på snuttan när hon övat in sången hon ska sjunga på avslutningen.. nu kan jag då säga att "det vackraste" med Cecilia Wennersten... inte längre är den finaste att lyssna på i TIMMAR... blev lite sårig i öronen.. inte av snuttans sångröst men att höra SAMMA låt om o om o om igen tar på mitt humör...

Har suttit uppe för länge nu så jag knappt ser att skriva.. blir en kort anteckning över dagen bara idag..nattinatt//tillbaka med nya krafter i morgon...


Av Carola - 8 juni 2008 20:57

Åhh... vilket härligt sommarväder...:)... har varit hos vännen min hela helgen så jag har inte suttit vid datorn på flera dagar... faktiskt ganska befriande....har inte velat vara inomhus heller.. vädret har ju bara varit så underbart..men nu är det söndag..och grått o mulet är det på himlen..kvavt som 17.. blir väl åska när som helst..hua...dax att gömma sig under täcket då..

Har en vovvepromenad kvar innan kvällen.. men ska slänga mig ner i soffan en timme först..är en liten aning irriterad på junior..han har varit hemma själv i helgen.. varit hundvakt...och lägenhetsvakt.. eller vad säger man?... men dammsugaren har han på något konstigt vis inte vaktat eller så har han det... å inte låtit någon komma i närheten av den... blä... hundhår o dammtussar i stort sett upp till väggarna...*L*...-Mamma do not like...o igår tog han en alldeles för lång sovmorgon...de där stackarns hundarna riskerar ju att spricka... nejdå.. så illa var det väl inte men iaf.. även om han var ut med dom så sent som ett på natten så betyder inte det att han kan ligga o dra sig till efter elva innan hundarna kommer ut..

Nä.. nu ska jag sätta mig o se på tv... ha det!!

Av Carola - 4 juni 2008 19:44

JA! Det löste sig... blir kvar på restaurangen i höst när nya ägaren tar över!!....Skönt... då vet jag iaf hur det ser ut ett tag framöver... sen om jag fixar att ta hela biten själv återstår att se..både köket o matsalen..men det finns andra före mig som fixar det o även andra före mig som "rasat" pga det..vet inte om det blir fler anställda i matsalen än..

Men GUUUD så trött jag är idag.. kom inte hem förrän vid halv sex.. o ut med hundarna direkt.. "Nisse" hade varken tid eller ork att ta sig från centrum o hem.. kan visserligen förstå det i den här värmen men å andra sidan har vi en överenskommelse.. han tar hundarna på eftermiddagarna o varannan helg  mot att han får föräldrafritt(med viss kontroll från mamma då.*L* ) varannan helg åxå..

Är väl lite grann mitt eget "fel" att jag e trött idag..gick upp till kärbon efter jobbet.. käkade där så jag blev både mätt o trött... han kom förresten ut sent hit igår.. jaghade näst intill gått o lagt mig.. men satt uppe o tittade på "Ice road truckers" på fyran.. det var ju dubbelavsnitt så jag KUNDE ju inte lägga mig förrän det var slut...men ikväll blir det en glutt på "celebrity rehab" på femman innan jag knoppar in för natten..kärbon lär väl inte komma hit idag så jag får ha HELA sängen för mig själv...skönt det å... måste få sova ostört utan snarkningar o tv på i natt..

Av Carola - 2 juni 2008 22:24

Åhh.. vilken härlig dag det varit.. för dem som får vistas ute...:(... själv har jag ju stått nere i ett varmt restaurangkök med en bullrande diskmaskin.. DÄR är det alltid varmt... men det är lugnt.. fick en dos av solen under lunchen och em-kaffe på jobbet..solen var kvar där på sin himmel när jag åkte hem åxå.. men har slitit som ett djur sen jag kom hem.. känner mig som en gammal pensionär som minsann ALLTID tvättar på måndagar.... hrm.. måste bryta det mönstret...

Det är inte förrän nu som jag överhuvudtaget satt mig ner.. okej en liten stund vid middan men den var inte lång.. sätter jag mig i soffan somnar jag väl..längtar efter vännen min gör jag åxå.. har bara pratat i telefon med honom idag..nä.. nu ska jag ta mig f-n lägga mig i soffan o glo på tv ... de e min tur nu...:)

Av Carola - 1 juni 2008 18:22

Vännen min kom ut igårkväll..vi var lika rastlösa båda två.. så varför sitta i varsin lägenhet o ha tråkig när vi kan ha tråkigt tillsammans??...men tråkigt blir det aldrig när vi "delar tak"..satt uppe till närmare tre i natt.. junior kom ju hem runt två.. hade varit i Sandviken på cruising.. jag HAR ju lite svårt att sova om inte ungarna e hemma.. men sen var det ju så ljust ute att det var omöjligt att somna..

Idag har vi haft städdag trots det extremt varma och härliga vädret.. han har städat bilen o jag har städat inne.. "svensson-liv" så det stänker om det..:)..Han åkte hem nyss... attans så tomt det blev..

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Senaste inläggen

Bloggar jag läser

Andra favoritlänkar

Skriv gärna en liten rad

RSS

Besöksstatistik

Skytten

nedräkning till Julafton


Ovido - Quiz & Flashcards